fbpx

Susanne Wils | Alternativ Behandler

Holistisk Hesteterapi
Til hest og rytter

2 behandlinger

SPAR 400,- kr. indtil 5/9-23

Hvad er Holistisk Hesteterapi?

I mine behandlinger benytter jeg følgende redskaber: 

 • Kranio Sakral Terapi
 • Myofascia Release
 • Hestemassage
 • Triggerpunktsterapi
 • Magnet-terapi
 • Telepati
 • Healing
 • Bach Blomsterremedier
 • Homøopatisk medicin
 • Tilskud som hjælper de biologiske processer i kroppen 
   

  Hesten er et unikt og følsomt dyr, der er loyalt, pligtopfyldende overfor sit menneske. Mest af alt ønsker hesten at opnå balance og harmoni i tilværelsen. Ændring i dens adfærd kan skyldes rigtig mange faktorer, såsom ændring i miljø, kropslig og mentale belastninger eller traumer. Ændringer i dens biologiske processer og energibaner.

  En ændret eller uhensigtsmæssig adfærd er ofte hestens måde at fortælle når noget er ”galt” eller ikke er som det plejer alt være, i enten krop eller sind.

  Når man er hesteejer kan det være svært at “høre” hvad hesten fortæller, da der kan være en del ”støj” på linjen. Det kan være i form af egne følelser,  ambitioner og måske egne blokeringer. Det kan også nødvendige tiltag/ændringer i hesten liv ( f.eks. flytning, tab af foldkammerat mm) ja, listen kan være lang.

  Jeg ser på hesten som en helhed af krop, sind og ånd. Jeg er udenforstående og neutral og hjælper til klarhed omkring situationen og giver bud årsagen bag udfordringen samt løsningsforslag ud fra det hesten ”fortæller”. Løsninger kan være i form af kropslige behandlinger og/eller homøopatisk behandling, træningsmæssige forslag/ændringer,  foderændringer og mental støtte af hesten. Hvis man ønsker det kommer der mange gange budskaber om muligheder/ændringer til rytters eget liv, da hesten ofte spejler mennesker.

  Endvidere er jeg stor tilhænger af at kombinere det bedste fra traditionel-videnskabelig medicin og alternative behandlingsformer, da jeg mener alle levende væsner er mere end en fysisk krop, – nemlig KROP/SIND/ÅND- vi er alle en del af noget større i verden.

 ⭐⭐⭐⭐⭐

Kæmpe anbefaling herfra- Susanne har en fantsatisk tilgang til hestene og hun bruger tiden til at vinde deres tillid og accept…. Hun er en vigtig del af vores ”værktøjskasse” her i stalden…
   -Kristina Risgaard
 

   

   ⭐⭐⭐⭐⭐

” Jeg tager virkelig hatten af for Susanne, hun er mega dygtig og hun respektere dyret 100% Hektor kunne under 1. Behandling ikke håndter nogen former for massage, men se bare her 🙊👀

Og hvad end Susanne gør, så må jeg bare erkende at det VIRKER. Så fra os lyder der et stort tak 🥰 og vi glæder os allerede til næste gang.

            -Helene Lund Madsen

    ⭐⭐⭐⭐⭐

“Nøj, hvor har han bare været fin lige siden vi havde besøg af Susanne. 🤲😀🥳Hun får en kæmpe anbefaling herfra!! Jeg vil næsten gå så vidt som at sige, at hun kan noget magisk. 🔮

            – Anne Moesgaard

image000000(2)

Hvem er jeg?

Mit navn er Susanne Wils

Jeg er uddannet sygeplejerske og holistisk behandler til dyr og mennesker. Jeg har bl.a. uddannelser fra Naturgården, Dyrlæge Rikke Schultz og herudover deltager i mange forskellige kurser som jeg finder relevante til min værktøjskasse. Jeg er healer, spirituel og clairvoyant og har gennem kurser og uddannelser dygtiggjort mig i behandling og kommunikation med dyrene. Jeg er heste-, hunde- og katteejer og har derfor en stor indsigt i det er være dyreejer og de sorger og glæder det giver.

For mig hænger dyr og mennesker sammen- ja vi er energetisk forbundet alle sammen. Jeg hjælper til at skabe balance, harmoni og samklang mellem dyr og ejer- og i krop, sind og ånd.

Jeg har altid været beriget med en stærk intuition og evnen til at være med dyrene på en anderledes og dyb måde. Jeg fornemmer tydeligt deres behov og har altid kommunikeret med dem. De senere år har jeg givet det mere og mere plads og i takt med at mit spirituelle liv har foldet sig ud har dyrenes stemme også fået naturligt mere lyd.

I terapien med heste og mennesker bruger jeg hele mit væsen, erfaringer, evner og sunde fornuft. Min naturvidenskabelig baggrund og intuitive evner giver mig store indsigter som tilsammen bliver til Holistisk Hesteterapi. ❤️🐴

susfan

Min tilgang til hestene

 

Hesten er et unikt og følsomt dyr, der er loyalt, pligtopfyldende overfor sit menneske. Mest af alt ønsker hesten at opnå balance og harmoni i tilværelsen. Ændring i dens adfærd kan skyldes rigtig mange faktorer, såsom ændring i miljø, kropslig og mentale belastninger eller traumer. Stress og Post Traumatisk Stress skaber fysiske ændringer i kroppen, som hæmmer og blokere kroppen i at yde frit og ubesværet.  Ændringerne sker også i dens biologiske processer, så som mavetarmsystem, hormonelle system og immun-system. en anden og måske lidt overset faktor er energi-systemet i kroppen, de såkaldte meridianbaner, hvor der også opstår blokeringer, hvilket forhindre optimal funktion af kroppen. Min overbevisning er at det bedste resultat skabes gennem en helhed. Ved at hjælpe de områder i kroppen som af er udsatte med at genfinde balance og dette på samme tid. 

En ændret eller uhensigtsmæssig adfærd er ofte hestens måde at fortælle når noget er ”galt” eller ikke er som det plejer alt være, i enten krop eller sind.

Når man er hesteejer kan det være svært at “høre” hvad hesten fortæller, da der kan være en del ”støj” på linjen. Det kan være i form af egne følelser, ambitioner og måske egne blokeringer. Det kan også nødvendige tiltag/ændringer i hesten liv ( f.eks. flytning, tab af foldkammerat mm) ja, listen kan være lang.

Jeg ser på hesten som en helhed af krop, sind og ånd. Når jeg kommer til jer, er jeg udenforstående og neutral og kan derfor se og hjælpe til klarhed omkring situationen og give bud årsagen bag udfordringen samt løsningsforslag ud fra det hesten ”fortæller”. Løsninger kan være i form af kropslige behandlinger og/eller homøopatisk behandling, træningsmæssige forslag/ændringer,  foderændringer og mental støtte af hesten. Jeg inddrager aktivt ejer i forløbet, da det også her må være en helhedsorienteret tilgang.

Hvis man ønsker det kommer der mange gange budskaber om muligheder/ændringer til rytters eget liv, da hesten ofte spejler mennesker.

Endvidere er jeg stor tilhænger af at kombinere det bedste fra traditionel-videnskabelig medicin og alternative behandlingsformer, da jeg mener alle levende væsner er mere end en fysisk krop, – nemlig KROP/SIND/ÅND- vi er alle en del af noget større i verden.

Sådan foregår behandlingen

Jeg kontakter dig og vi får en snak om de udfordringer som røre sig hos jer og vi finder ud af om jeg kan hjælpe jer.

Kan jeg det, så finder vi en dato for besøg. 

Holistsk hestebehandling tager mellem 60-90 minutter, alt efter hvor meget hesten kan være med til. Jeg lytter hele tiden til hestens og respektere den grænser. 

Healingen af dig foregår hos mig og tager ca. 60 min. 

Sammen finder vi ud af hvad du selv kan gøre fremadrettet for din hest og om den hesten kan have gavn af flere behandlinger. 

Er der effekt af behandlingen?

Ja! det er der. 

Nogle heste er hurtigere til at slippe spændinger, traumer mm. end andre. Det er alt efter hvor længe spændingerne har været der, hvad årsagen er samt hvilken “type” hesten er og hvor godt den mestre livets udfordringer. 

Spændinger løsnes lagvist og nogle gange skal “isen lige brydes” inden årsagens rod findes og kan afhjælpes. 

Jeg ønsker at forløbet skal være et aktivt samarbejde mellem både hest, ejer og mig på sidelinjen, hvorfor du skal sige JA TAK! til dette. 

Antallet af behandlinger er derfor individuelt, hvilket jeg første kan vurdere når jeg ser hesten. 

Normalpris for 2 behandlinger: 1625,- kr.

NU 1225,- kr. Betales i forbindelse med 1. besøg. 

Tilbuddet gælder for en hest af gangen.

Gælder alle nye kunder. 

*I forbindelse med Holistisk Hesteterapi hos hesten tillægges transport i forbindelse med behandlingerne, som tillægges faktura, der betales samlet. 

Du kan også sende en besked på mobil eller på Facebook/Messenger

Holistisk Hesteterapi
Susanne Wils
Nørhedevej 36
8600 Silkeborg 

T: 2445 9460
info@susannewils.dk

Facebook

CVR: 28820860

Scroll to Top