Susanne Wils | Alternativ Behandler

Holistisk Hesteterapi
Bringer din hest tilbage i balance!

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Behandlingsforløb til stress/PTSD

SPAR 1400 KR.-

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Hvad er Holistisk Hesteterapi?

I mine behandlinger benytter jeg følgende redskaber:

 • Kranio Sakral Terapi
 • Myofascia Release
 • Hestemassage
 • Triggerpunktsterapi
 • Magnet-terapi
 • Telepati
 • Healing
 • Bach Blomsterremedier
 • Homøopatisk medicin
 • Tilskud som hjælper de biologiske processer i kroppen

  Hesten er et unikt og følsomt dyr, der er loyalt, pligtopfyldende overfor sit menneske. Mest af alt ønsker hesten at opnå balance og harmoni i tilværelsen. Ændring i dens adfærd kan skyldes rigtig mange faktorer, såsom ændring i miljø, kropslig og mentale belastninger eller traumer. Ændringer i dens biologiske processer og energibaner.

  En ændret eller uhensigtsmæssig adfærd er ofte hestens måde at fortælle når noget er ”galt” eller ikke er som det plejer alt være, i enten krop eller sind.

  Når man er hesteejer kan det være svært at “høre” hvad hesten fortæller, da der kan være en del ”støj” på linjen. Det kan være i form af egne følelser, ambitioner og måske egne blokeringer. Det kan også nødvendige tiltag/ændringer i hesten liv ( f.eks. flytning, tab af foldkammerat mm) ja, listen kan være lang.

  Jeg ser på hesten som en helhed af krop, sind og ånd. Jeg er udenforstående og neutral og hjælper til klarhed omkring situationen og giver bud årsagen bag udfordringen samt løsningsforslag ud fra det hesten ”fortæller”. Løsninger kan være i form af kropslige behandlinger og/eller homøopatisk behandling, træningsmæssige forslag/ændringer, foderændringer og mental støtte af hesten. Hvis man ønsker det kommer der mange gange budskaber om muligheder/ændringer til rytters eget liv, da hesten ofte spejler mennesker.

  Endvidere er jeg stor tilhænger af at kombinere det bedste fra traditionel-videnskabelig medicin og alternative behandlingsformer, da jeg mener alle levende væsner er mere end en fysisk krop, – nemlig KROP/SIND/ÅND- vi er alle en del af noget større i verden.

HVAD ER MED I FORLØBET:

 • Inkludere 3 behandlinger
 • Homøopatisk behandlingsplan
 • Homøopatisk medicin -opstartsbehandlinger og Bach Blomsterremedier til hele forløbet (Bach bliver både lavet til dig og hesten)
  • Hestebolcher 1kg, fra Urtefarm til brug sammen med Bach Blomsterremedie
 • Hjemmeøvelser og hot-line til mig.

Er der behov for yderligere Holistisk heste-behandlinger eller homøopatiske remedier yder der rabat på disse.

⭐⭐⭐⭐⭐

Kæmpe anbefaling herfra- Susanne har en fantsatisk tilgang til hestene og hun bruger tiden til at vinde deres tillid og accept…. Hun er en vigtig del af vores ”værktøjskasse” her i stalden…
-Kristina Risgaard

Hvad er Bach Blomsterremedier?

Hvad er homøopati?

Bachs Blomsterremedier, eller blomstermedicin, består af 39 homøopatiske blomsteressenser, der bruges til at bevare eller genvinde psykisk balance i hverdagen. Remediernes virkning er yderst effektive til både dyr og mennesker.

Det var Dr. Bach, født 1886, der oprindeligt udviklede dette unikke system gennem sin forskning af sindets indflydelse på vores fysiske sundhed. Han fandt frem til, at de fleste ubalancer opstår, da det kan være svært at leve i harmoni med sig selv og andre; vi bliver ofte fanget i negative tanker og følelser. Remedierne indeholder en livsenergi/ frekvens, som hjælper os med at opretholde et positivt syn på livet.

Følelser, som remedierne kan lindre, er bl.a. frygt, usikkerhed, jalousi, træthed, vrede, sorg, angst, stress, eksamensskræk, tandlægeskræk, søvnløshed og meget, meget mere.

Bach Blomsterremedier er gennemprøvet siden 1929 og er særdeles velkendt i bl.a. Tyskland og England. De har siden 1950’erne været brugt i Danmark til stor glæde for flere og flere danskere.

Der er aldrig observeret bivirkninger eller kontraindikationer til anden traditionel medicin og behandling.

Homøopati er en alternativ og naturlig behandlingsform, hvor små doser af udvalgte ekstrakter kan bidrage til balance i både krop og sind. Homøopatiske lægemidler er udvundet af råstoffer fra naturen, hvorefter stoffet bliver fortyndet ad flere omgange – enten med alkohol eller vand. Homøopati er sammensat af de græske ord ”homois” der betyder lignende og ”pathos” der betyder lidelse.

Homøopati er brut gennem flere årtier og med gode effekter. “Grundlæggeren” er den tyske læge Samuel Hahnemanns som levede i 1700-tallet. Hans teori er, at et stof i en stærkt fortyndet form, vil kunne behandle samme symptomer, som de symptomer stoffet ville give, hvis det indtages i normaldosis til en rask person. Stoffernes fortynding er for det meste angivet i decimalfortyndinger D, som angiver, hvor mange gange råstoffet er fortyndet 10 gange. D6 er altså fortyndet 10 gange i løbet af 6 trin. Der findes potenser fra D1 og helt optil D1000.
Potenserne virker i forskellige områder af krop og sind.

Det siger mine klienter

⭐⭐⭐⭐⭐

” Jeg tager virkelig hatten af for Susanne, hun er mega dygtig og hun respektere dyret 100% Hektor kunne under 1. Behandling ikke håndter nogen former for massage, men se bare her 🙊👀

Og hvad end Susanne gør, så må jeg bare erkende at det VIRKER. Så fra os lyder der et stort tak 🥰 og vi glæder os allerede til næste gang.

-Helene Lund Madsen

⭐⭐⭐⭐⭐

“Nøj, hvor har han bare været fin lige siden vi havde besøg af Susanne. 🤲😀🥳Hun får en kæmpe anbefaling herfra!! Jeg vil næsten gå så vidt som at sige, at hun kan noget magisk. 🔮

– Anne Moesgaard

Holistisk Hesteterapi- Heste er mere end kød og blod...

Hvem er jeg?

Mit navn er Susanne Wils

Jeg er uddannet sygeplejerske og holistisk behandler til dyr og mennesker. Jeg har bl.a. uddannelser fra Naturgården, Dyrlæge Rikke Schultz og herudover deltager i mange forskellige kurser som jeg finder relevante til min værktøjskasse. Jeg er healer, spirituel og clairvoyant og har gennem kurser og uddannelser dygtiggjort mig i behandling og kommunikation med dyrene. Jeg er heste-, hunde- og katteejer og har derfor en stor indsigt i det er være dyreejer og de sorger og glæder det giver.

For mig hænger dyr og mennesker sammen- ja vi er energetisk forbundet alle sammen. Jeg hjælper til at skabe balance, harmoni og samklang mellem dyr og ejer- og i krop, sind og ånd.

Jeg har altid været beriget med en stærk intuition og evnen til at være med dyrene på en anderledes og dyb måde. Jeg fornemmer tydeligt deres behov og har altid kommunikeret med dem. De senere år har jeg givet det mere og mere plads og i takt med at mit spirituelle liv har foldet sig ud har dyrenes stemme også fået naturligt mere lyd.

I terapien med heste og mennesker bruger jeg hele mit væsen, erfaringer, evner og sunde fornuft. Min naturvidenskabelig baggrund og intuitive evner giver mig store indsigter som tilsammen bliver til Holistisk Hesteterapi. ❤️🐴

susfan

Min tilgang til hestene

Hesten er et unikt og følsomt dyr, der er loyalt, pligtopfyldende overfor sit menneske. Mest af alt ønsker hesten at opnå balance og harmoni i tilværelsen. Ændring i dens adfærd kan skyldes rigtig mange faktorer, såsom ændring i miljø, kropslig og mentale belastninger eller traumer. Stress og Post Traumatisk Stress skaber fysiske ændringer i kroppen, som hæmmer og blokere kroppen i at yde frit og ubesværet. Ændringerne sker også i dens biologiske processer, så som mavetarmsystem, hormonelle system og immun-system. en anden og måske lidt overset faktor er energi-systemet i kroppen, de såkaldte meridianbaner, hvor der også opstår blokeringer, hvilket forhindre optimal funktion af kroppen. Min overbevisning er at det bedste resultat skabes gennem en helhed. Ved at hjælpe de områder i kroppen som af er udsatte med at genfinde balance og dette på samme tid.

En ændret eller uhensigtsmæssig adfærd er ofte hestens måde at fortælle når noget er ”galt” eller ikke er som det plejer alt være, i enten krop eller sind.

Når man er hesteejer kan det være svært at “høre” hvad hesten fortæller, da der kan være en del ”støj” på linjen. Det kan være i form af egne følelser, ambitioner og måske egne blokeringer. Det kan også nødvendige tiltag/ændringer i hesten liv ( f.eks. flytning, tab af foldkammerat mm) ja, listen kan være lang.

Jeg ser på hesten som en helhed af krop, sind og ånd. Når jeg kommer til jer, er jeg udenforstående og neutral og kan derfor se og hjælpe til klarhed omkring situationen og give bud årsagen bag udfordringen samt løsningsforslag ud fra det hesten ”fortæller”. Løsninger kan være i form af kropslige behandlinger og/eller homøopatisk behandling, træningsmæssige forslag/ændringer, foderændringer og mental støtte af hesten. Jeg inddrager aktivt ejer i forløbet, da det også her må være en helhedsorienteret tilgang.

Hvis man ønsker det kommer der mange gange budskaber om muligheder/ændringer til rytters eget liv, da hesten ofte spejler mennesker.

Endvidere er jeg stor tilhænger af at kombinere det bedste fra traditionel-videnskabelig medicin og alternative behandlingsformer, da jeg mener alle levende væsner er mere end en fysisk krop, – nemlig KROP/SIND/ÅND- vi er alle en del af noget større i verden.

Sådan foregår det

Jeg kontakter dig og vi får en snak om de udfordringer som røre sig hos jer og vi finder ud af om jeg kan hjælpe jer.

Kan jeg det, så finder vi en dato for besøg.

Behandlingen tager mellem 60-90 minutter, alt efter hvor meget hesten kan være med til. Jeg lytter hele tiden til hestens og respektere den grænser.

Sammen finder vi ud af hvad du selv kan gøre fremadrettet for din hest og om den hesten kan have gavn af flere behandlinger.

Er der effekt af behandlingen

Ja! det er der.

Nogle heste er hurtigere til at slippe spændinger, traumer mm. end andre. Det er alt efter hvor længe spændingerne har været der, hvad årsagen er samt hvilken “type” hesten er og hvor godt den mestre livets udfordringer.

Spændinger løsnes lagvist og nogle gange skal “isen lige brydes” inden årsagens rod findes og kan afhjælpes.

Jeg ønsker at forløbet skal være et aktivt samarbejde mellem både hest, ejer og mig på sidelinjen, hvorfor du skal sige JA TAK! til dette.

Antallet af behandlinger er derfor individuelt, hvilket jeg første kan vurdere når jeg ser hesten.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

SAMLET VÆRDI 4825 KR,-

NU

3425 KR,-

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

* Der tillægges transport i forbindelse med behandling.

Andre muligheder hos Holistisk Hesteterapi:

Årsabonnement:

Fast ydelse på 425,- kr. hver måned
✅Ingen overraskelser
✅Din hest vedligeholdes 1 år frem
 • Fast ydelse på 425,- kr. hver måned på 12 måneder
 • 6 Valgfrie behandlinger * (fra liste)
 • 2 x heste-bolcher fra Urtefarm *(fra liste)
 • Bach konsultation og 2 flasker Bach Blomster Remedier med individuelt udvalgte remedier til din hest
 • 10 % rabat på mine andre ydelser (dog ikke andre tilbud)

Vil du gerne booke en tid eller vil du gerne høre mere? Så udfyld formularen.

Du kan også sende en besked på mobil eller på Facebook/Messenger

Holistisk Hesteterapi
Susanne Wils
Nørhedevej 36
8600 Silkeborg

T: 2445 9460
info@susannewils.dk

Facebook

CVR: 28820860