fbpx

Telepati- Kommunikation med dyr

Telepati – kommunikation med dyr

Hvad er telepati for en størrelse? Det er samme måde som jeg arbejder med clairvoyance.

For mig er det en naturlig mulighed som vi alle besidder, så er det blot op til den enkelte at være tilgængelig og åben.

Det er ud fra kvantefysikkens teori, hvor energien “aflæses”. 

Dyrene kommunikere bl.a. via energi-frekvens. Denne frekvens er mulig for os mennesker at møde dyret med. Et eksempel på energi vi opfanger, er stemningen når vi kommer ind i et rum- er den god/dårlig? Vi betegner også vores energier som humør, dårligt humør har en lav frekvens, godt humør en høj frekvens. Disse energier er vi også i stand til at spejle og derned er vi også i stand til at mødes med vores dyrs frekvens og omvendt. 

Måden jeg opfanger deres budskaber på er gennem alle mine sanser, som jeg hele tiden træner og vedligeholder og finjustere.

Jeg er meget ærlig, kærlig og tydelig i min kommunikation med dyrene og har kun til hensigt at skabe balance, harmoni og samklang i relationerne.

Selve telepatien og behandlingen af dyret kan foregå på stedet og som fjernetelepati.

Ved fjerntelepati modtager jeg nye, skarpe billeder af dyret, forfra og fra siden. Der kan stilles optil 8 spørgsmål.  Dyret har førsteret på taletid, så hvad det måtte have på hjertet kan komme ucensureret til udtryk og leveres til det menneske. Derefter kan spørgsmålene stilles. Dette foregår enten via Skype eller over telefonen eller på stedet. 

Scroll to Top