fbpx

Om Susanne Wils

Om Susanne Wils

Jeg er født i 1977 i Silkeborg og har gennem de sidste 30 år arbejdet med mennesker som spænder fra sygeplejerske til områdechef i medicinalindustrien.- CV-

Personligt har jeg gennem livet oplevet en svær barndom med en far der begik selvmord og mobning, jeg har bl.a. mistet et barn og gennemlevet mindre stress gennem tiden, der kulminerede i ét stort stressforløb, der vendte op og ned på min tilværelse. 

Jeg er heldig at besidde en gave i at kunne se livet fra en anden side. Gennem et spirituelt fundament og evne som “seer”,  er traumer og sorger op-GAVER vi skal pakke ud. En invitation inden i os selv, en invitation til at se dybere ind i sjælens spejl og herfra lade os læne ind i den guidning der er helt unik og individuel.

Jeg bruger mig selv og mine egne erfaringer i mit arbejde og ser med hjertet. Redskaberne jeg benytter i mine sessioner, har jeg personligt for mig været en “gamechanger” til balance og glæde, hvorfor jeg har uddannet sig inden for feltet, for at kunne give det videre til dig. 

Min passion er netop “at give det videre”. At inspirere og guide andre i deres personlige livsforandring og dybeste forståelse af sig selv og sin livsvej. 

Vi er skabt af stjernestøv og skabt til at lyse med det klareste, unikke og smukkest lys. Vi er skabt af en større universel bevidsthed og kraft og har hver vores unikke formål.”    S.Wils

Siden 2020 har jeg også arbejdet professionelt med heste, hvor omdrejningspunktet her er ro og balance gennem forståelse af hestens natur, krop, nervesystem og adfærd.

Heste er en gave til at åbne hjertet hos mennesker.  

Privat er jeg gift med Casper, har 2 store børn, 4 heste, en hund og en kat. 

Fra Hjertet Susanne ❤️

Mit livformål er at skabe forandring, øge bevidstheden i livet og på at åbne hjertet. At vise vejen til øget livsenergi (prana/qi) og gennem glæde og lys, skabe transformation i livet.”    

Scroll to Top