fbpx

Life Change udviklingsforløb med hesten som guide

Life Change Forløb med hesten som guide

 

Måske står du et sted i livet, hvor du kan trænge til en kærlig hånd, et blidt puf i den rigtige retning?

Måske oplever du ekstra modstand på områder i livet?

Måske oplever du en udmattelse uden at kunne sætte finger på? 

Dette kan meget vel være “din krop der kalder dig hjem” til dit dybe hellige sted i dig.

På dette forløb har du en unik mulighed for at finde ind i dit dybeste, hellige sted i dig. Det sted hvor kun fred og kærlighed eksistere. 

Du har muligheden for at tage denne sjælerejse sammen med din hest.

Du vil på en dyb og nærværende måde, lære at kommunikere med hesten og forstå dens spejling af din underbevidste del af dig.

Heste er kendt som et af de mest indsigtsfulde, nærværende og spirituelt vise dyr og rummer en uudtømmelig brønd af gaver til os.

På forløbet er der flettet viden og undervisning ind om hesten, dens fysiske- og energetiske krop, dens  kommunikation og hvordan den kommunikere med din underbevidsthed og dine følelser. 

Forløbet er til dig, der ønsker at leve fra hjertet i alle aspekter af livet. 

Det er til dig, der har brug for enkle, brugbare og virksomme værktøjer til at fastholde en dynamisk og udviklende vej igennem dit liv.

Det er for dig som har lyst til varig livsforandring på et dybt, nærende og meningsfuldt plan. Du vil lære at være til stede i livets NU, lære at få øje på de muligheder, der hele tiden viser sig for os, men som kan være svære at få øje på.

Du vil lære at være fuldt til stede i Nuet, så du oplever mere fred, harmoni, synkronicitet og timing i dit liv. I Nuet eksistere også muligheden for at manifestere de drømme du måtte have.  

Ønsker du selv at være medskaber i dit liv og ikke lade omstændigheder og omgivelserne forme dit liv?

Men derimod gå dit hjertes vej?- så må du netop lære at skabe ud fra Nuet, hvor du har kraften til at forme og skabe fra. Vi kan ikke skabe ud fra fortidens energi, ej heller fremtidens energi, for den er ikke til stede lige nu.

 ”For at skabe en keramikvase, er du nødt til at have leret mellem dine hænder NU, ikke mens den er i posen eller som færdig vase”… Susanne Wils

Forløbet byder på en dybere forståelse af dig selv og dit ophav og på vished om din vej og dit unikke formål i livet. Formålet der manifesteres gennem en dybere forståelse af dine følelser, tanker og handlinger. Du får på dette forløb de bedste muligheder og redskaber til at forme dit liv og selv styre retningen.

Du vil lære din indre stemme/intuition at kende og forstå sammenspillet med omgivelserne og den spejling der foregår. Den fysiske krop kommunikere hele tiden med os og du vil opleve en fortrolig og vished om samspillet med krop, sind og sjæl.

En af de vigtig ting på en sådan rejse, er også at forstå kroppens energistrømme- chakrasystem og meridianbaner. Vores nervesystem og dets funktion har tillige en vigtig rolle som vi kan lære at forstå og om-programmere til vores fordel. Dette kaldes også for NPL (Neuro Lingvistisk Programmering). 

En direkte sammenkobling mellem vores indre, bevidstheden og nærværet i livet. Det vitale og yderste brugbare åndedræt, som du også skal lære at kende og blive helt fortrolig med.

Med teknikker vil du lære at om-kode uhensigtsmæssige mønstre, tanker og overbevisninger. 

Teoretisk gennemgås nedenstående om hesten:

  • Anatomi / Fysiologi
  • Nervesystem
  • Energisystem
  • Adfærd
  • Telepatisk kommunikation
  • Meditation med hesten
  • Teknikker til at få svar- redskaber fra kinesiologi

Hele forløbet rummer et spirituelt islæt, fra både den vestlige og østlige verden. Der vil blive praktiseret meditationer og Tapping teknik, NLP øvelser. Krops- og sanseøvelser samt åndedrætsøvelser, der skaber kontakt til dit inderst/dybe jeg, den såkaldte underbevidsthed. Kroppen rummer og gemmer information fra hele vores liv, hvor diverse blokeringer og overbevisninger er lagret, men det er også herfra vi kan heale og skabe et nyt sundt fundament med fremdrift og vækst.

Hele forløbet er bygget op om et holistisk favntag om dig som menneske og du garanteres effektive, lette og transformerende redskaber du kan bruge resten af livet.

Vil du med?- så tilmeld dig via “kontakt” linket nederste på siden

Undervejs skal vi fordybe os og du guides til at finde en dybere mening for dig sammen med din hest

Hele vores eksistens afhænger af  kvaliteten af livsenergien. Livsenergi flyder i vores fysiske krop men også på universelt plan og dermed i vores omgivelser.  Livsenergien påvirkes af mange faktorer, så som sygdom, skader, traumer, uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, glædesfyldte eller smertefulde oplevelser mm.

Vi kan hente hjælp og vejledning mange steder fra og en af de mest undervurderede er fra vores egen hest.

Du vil lære at få øje på de budskaber som din heste spejler hos dig og du vil få brugbare, power-fulde og kærlige redskaber til at navigere ud fra dine egne drømme og potentialer. 

Vi har alle, fra tid til anden, belastende faktorer i tilværelsen, som kan bremse os. Men vi kan ændre måden vi håndtere det på og i stedet lære at fastholde en sund energi og et power-fuldt, nærende og skabende flow. Vi skal afbalanceres og løftes så hele vores system-krop, sind og ånd, kan blomstre.

Når vi står fast i os selv og er centrerede, så er der plads til, at vores sanser kan skærpes. Skærpede, vågne sanser giver en bedre perception af omgivelserne og hvad de fortæller os. Det giver en mere sikker og afbalanceret måde at navigere, agere og justere på.   

Lidt af gangen kommer vi et lag dybere, så du stille, sikkert og roligt kan følge med.  

Praktisk information

Pris 6800,- kr.

4  søndage og 3 online møder mellem modulerne. 

Incl. kolde og varme drikke, snacks, materiale og lille gave

Mulighed for betaling i rater. Aftales individuelt. 

DATOER: 24/3- 14/4- 26/5- 30/6. 

Alle dage er fra 09-00-16.30

Online tidspunkter oplyses på forløbet. 

 

Lokation

Hos Holistsik Hesteterapi
Nørhedevej 36, 8600 Silkeborg

Scroll to Top