fbpx

Homøopatisk naturmedicin & Bach Blomsterremedier

Bach Blomsterremedier & Homøopatisk naturmedicin

Bach Blomsterremedier
Bach remedierne giver mulighed for at afhjælpe mentale, følelsesmæssige og forstyrrende adfærdsmønstre hos dyret således at det kan være åben overfor at modtage vores vejledninger, informationer og træning. Nogle dyr har store blokeringer som traumer, angst og stresstilstande som gør dem ude af stand til at modtage, de befinde sig i den tilstand af forsvar, hvor deres reptilhjerne, deres urinstinkt er slået til. Det kan være situationsbestemt eller mere eller mindre konstant. Bach hjælper med at løsne tilstanden så vi kan hjælpe.

Homøopati
Homøopati er en naturlig og alternativ behandlingsform, hvor små doser af udvalgte ekstrakter kan bidrage til balance i både krop og sind. 

Homøopatiske lægemidler er udvundet fra naturens egene råstoffer og “matcher” kroppens byggesten. Det naturlige stof bliver fortyndet ad flere omgange – enten med alkohol eller vand. Derefter kan det som dråber dryppes i vand og indtages. Homøopati er sammensat af de græske ord ”homois” der betyder lignende og ”pathos” der betyder lidelse.

I bl.a. Tyskland og England er naturlægemidler og homøopati meget brugt, hvor der også findes store hospitaler til denne behandlingsform. I Danmark er det fortsat ikke lige så udbredt, men benyttes mere og mere til både mennesker og dyr.  

Homøopati bygger på den tyske læge Samuel Hahnemanns teori fra 1700-tallet. Teorien er, at et stof i en stærkt fortyndet form, vil kunne behandle samme symptomer, som de symptomer stoffet ville give, hvis det indtages i normaldosis til en rask person. Stoffernes fortynding er for det meste angivet i decimalfortyndinger D, som angiver, hvor mange gange råstoffet er fortyndet 10 gange. D6 er altså fortyndet 10 gange i løbet af 6 trin.

D4, D6 og D12 er lave potenser, D30 er mellemhøj og D200 samt D1000 er høje potenser. (

 

Bachs blomsterremedier
Scroll to Top