Susanne Wils | Alternativ Behandler

Holistisk Energi Empowerment

-med hesten som spejl til en dybere selvforståelse....

⭐EarlyBird⭐

Spar 3000,- indtil 15/3 2023.

Læs mere længere nede på siden

Empowerment

Er både en proces og et mål i sig selv

&

Det starter i

DIG

Det handler om at DU skal

At (gen)finde din livsenergi, livskraft og styrke i dig selv.

At opnå erkendelse, indsigt og selvforståelse, som går hånd i hånd med en kraftfuld handlen til at gå din unikke vej i livet…

⭐⭐⭐⭐⭐

“Det giver SÅ meget mening!! 🙏🏻 ENDELIG har jeg fundet hjem 🌼

Jeg kan takke dig, for at give mig det skub, der sku til. Du har sat meget gang i mig Susanne🙏🏻💛

– Lone Mark

⭐⭐⭐⭐⭐

Holistisk Energi Empowerment Invitere dig

på en rejse ud i uendelige ressourcer og muligheder sammen med din hest.

En rejse med tilstedeværelse i nuet, i egen krop, en (gen)forening med din sjæl.

En rejse, der får cirklen omkring krop, sind og ånd sluttes…

En rejser hvor du selv bestemmer farten…

angel-1284369_1920

Undervejs skal vi fordybe os og du guides til at finde en dybere mening for dig sammen med din hest:

 • Hvordan kommunikerer vores fysiske krop med vores indre stemme, sjælen?
 • Intuition- du lærer din egen intuitions-stemme at kende.
 • Anatomi og fysiologi kobles sammen med det vi ikke kan se, men sanse og føle.
 • Hvordan påvirker vejrtrækningen kroppen, vores sind og ånd? hvordan kan vi bruge det til at forbinde os med hesten?
 • Hvad er energibaner/meridianer i kroppen og hvordan påvirker de os?
 • Hvordan kan vi bruge vores usynlige energier kærligt og powerfuldt kommunikationen med med omverden og hesten?
 • Hvordan højnes vores energi og livsenergi og hvordan kan vi ændre livsmønstre for at opnå og fastholde en højere energi?
 • Du vil lære dig selv at kende på et dybere sjælsplan, så du bedre forstår dit liv som det ser ud og sådan som du er i verden med succeser og udfordringer.
 • Vi skal opnå kropslig ro og balance.
 • Vi skal opnå sjælelig ro og balance.
 • Målet er at komme tættere på en holistisk ro og balance.
 • Vi skal have en vidunderlig aften med fælles middag og et overraskelsesevent, der har været en kæmpe øjenåbner for mig i tidernes morgen.

Hele vores eksistens afhænger af kvaliteten af livsenergien. Livsenergi flyder i vores fysiske krop men også på universelt plan og dermed i vores omgivelser. Livsenergien påvirkes af mange faktorer, så som sygdom, skader, traumer, uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, smertefulde oplevelser mm. Vi kan hente hjælp og vejledning mange steder fra og en af de mest undervurderede er fra vores egen hest. Du vil lære at få øje på de budskaber som din heste spejler hos dig og du vil få brugbare, power-fulde og kærlige redskaber til at navigere ud fra dine egne drømme og potentialer.

Vi har alle, fra tid til anden, belastende faktorer i tilværelsen, som kan bremse os. Men vi kan ændre måden vi håndtere det på og i stedet lære at fastholde en sund energi og et power-fuldt, nærende og skabende flow. Vi skal afbalanceres og løftes så hele vores system-krop, sind og ånd kan blomstre. Når vi står fast i os selv og er centrerede, så er der plads til at vores sanser kan skærpes. Skærpede, vågne sanser giver en bedre perception af omgivelserne og hvad de fortæller os. Det giver en mere sikker og afbalanceret måde at navigere, agere og justere på.

For at du succesfuldt kan væve det nye du lære, ind i din egen hverdag, vil du få konkrete redskaber, som du kan tage med hjem. Lidt af gangen kommer vi et lag dybere, så du stille, sikkert og roligt kan følge med. Alle undervisere har hver deres spidskompetencer til at skabe en sluttet, holistisk ring omkring din udviklingsproces.

DU ER SELV PILOTEN OG DU BESTEMMER SELV FARTEN.....

Den overordnede ramme om forløbet:

 • Mindre hold på max 10 deltagere.
 • Forløbet strækker sig over 1/2 år fordelt 3 hele weekend-moduler med fælles workshop.
 • Efter 1. modul finder der en fjerntelepati/clairvoyance sted med både dig og din hest. Det vil være fyldt med budskaber, åbenbaringer om jer begge to og jeres fælles relation. Hvad er særligt i jeres forbindelse og hvad i begge er sammen for at lære. Dette foregår via Zoom.
 • Et hjemmebesøg af mig, hvor vi laver en session med dig og din hest. Under zoom-mødet, har vi nogenlunde klarlagt hvad denne session skal indeholde. (Holistisk Hesteterapi/traumehealing/ telepati / meditation mm)
  • Undervejs i forløbet er der mulighed for at booke 1 ekstra sparring over mobil/zoom.
 • Der vil være behandling med Bach Blomsterremedier under hele forløbet. Læs mere om Bach Blomsterremedier længere nede på siden.
 • Lydfiler med meditationer.
 • Undervisningsmateriale.
 • Workshop om Din Sjæls BluePrint- den du er på sjælsplan af Jeanette Papsø fra Helhjertetliv. Det omhandler dine instinktive, medfødte og naturlige kvaliteter og evner, som du ofte enten overser eller ikke har adgang til lige nu.
 • Løbende clairvoyant og dyb guidning.
 • Du introduceres til Qigong af Sifu Torben Rif, hvor du får en video med øvelser med hjem.
  • Qigong er en bevægelseskunst der minder om Chai Chi, hvor fokus er arbejde med energi og afbalancering i kroppen. QI= energi /gong= arbejde. Altså arbejde med kroppens livsenergi.
 • Sund og nærende frokost, frugt, snack, vand, og varme drikke.
 • Tryg og nærende fællesskab med andre som er samme sted i livet.
 • Undervej skal vi have en hyggelig fælles middag med et overraskelsesevent.

Detaljeret program udleveres efter tilmeldingen.

(Skulle der være behov for flere individuelle sessioner/behandlinger vil det være til en favorabel pris. Herunder også Homøopatiske remedier. )

Lidt om Bach Blomsterremedier

Bach Blomsterremedier kan på fineste vis hjælpe dig af med stagnerede og uhensigtsmæssige følelser, bearbejde traumatiske oplevelser, sorger eller livskriser. Gennem samtale finder vi sammen frem til op til 7 individuelle remedier, som kan hjælpe dig.

Bachs Blomsterremedier, eller blomstermedicin, består af 39 homøopatiske blomsteressenser, der bruges til at bevare eller genvinde psykisk balance i hverdagen.

Dr. Bach, født 1886, udviklede dette unikke system gennem sin forskning af sindets indflydelse på vores fysiske sundhed. Han fandt frem til, at de fleste ubalancer opstår, da det kan være svært at leve i harmoni med sig selv og andre; vi bliver ofte fanget i negative tanker og følelser. Remedierne indeholder en livsenergi/ frekvens, som hjælper os med at opretholde et positivt syn på livet.

Følelser, som remedierne kan lindre, er bl.a. frygt, usikkerhed, jalousi, træthed, vrede, sorg, angst, stress, eksamensskræk, tandlægeskræk, søvnløshed og meget, meget mere.

Bach Blomsterremedier er gennemprøvet siden 1929 og er særdeles velkendt i bl.a. Tyskland og England. De har siden 1950’erne været brugt i Danmark til stor glæde for flere og flere danskere.

Der er aldrig observeret bivirkninger eller kontraindikationer til anden traditionel medicin og behandling.

Velegnet til voksne, børn og dyr.

Hvem møder du undervejs?

"Kaptajnen"

Susanne Wils

Jeg har 21 års erfaring som sygeplejerske og har sideløbende hermed givet holistiske behandlinger til dyr og mennesker. Jeg er spirituel og clairvoyant og har gennem kurser og uddannelser dygtiggjort mig i behandling og kommunikation med mennesker og dyr på et dybere plan. Jeg har gennem de utallige behandlinger jeg har ydet, set hvordan hesten kan åbne sit menneskers hjerter- det er magisk.

Min livshistorie og livserfaring har gjort mig til den jeg er i dag. Jeg har haft en del prøvelser i mit forholdsvist korte liv.

Min barndom og ungdom var også fyldt med sorg, svære følelser og et stort tomrum. Jeg fik i en tidlig voksenalder diagnosen PTSD. Som jeg har vendt til en styrke gennem en forståelse og accept af det som var og er- nemlig MIG!

Som særligt sensitiv barn og ung, har det været en evigt søgen efter, at passe ind i samfundets normer og kasser, uden helt at ramme plet. Jeg har vendt mit liv fuldstændigt om med de redskaber som jeg arbejder med i dag. Jeg har selv taget rejsen og kan derfor guide dig på bedste vis.

Da jeg får min hest, Fanny, begynder puslespillet for alvor at blive lagt i min sande rejse hjem i mig selv og kvantespring er blevet gjort. Min vej blev tydeligere og tydligere. Jeg så, for første gang, mig selv tydeligt og med kærlige øjne.

For mig hænger dyr og mennesker sammen- ja vi er energetisk forbundet alle sammen.

Jeg ved der er mange med lignende erfaringer, som stadig er søgende. Med alt hvad jeg er og har erfaret, ønsker jeg at invitere, inspirere og guide flere hjem i sig selv. At leve et rigt og nærende liv på flere plan. Med alt hvad jeg er og har erfaret, ønsker jeg at vise hvordan disse naturligt tilgængelige redskaber og hesten kan hjælpe dig på denne rejse❤️- Susanne Wils

Gæsteunderviser

Jeanette Papsø

Jeanette Papsø er certificeret fysioterapeut, psykoterapeut MPF, Soul Realignment practitioner og mindsettræner – hun har 20 års erfaring med at hjælpe mennesker med at skabe forandring i livet indefra og ud. Hos Helhjertet liv arbejdes der med roden. Årsagerne og sammenhængene mellem dig og din fysiske krop, dit sind og din sjæl. Og særligt GENVEJE til at forstå og slippe de mønstre og tilpasninger du ikke selv har kunnet slippe – via SJÆLS BLUEPRINTET & KARMACLEARING. Din UNIKHED ligger i Blueprintet. Det er et redskab til at forstå dig selv og din særlige skaberkraft. Til dig, der ønsker at leve dit sjæls blueprint på en måde, der er nærende, glædesfyldt og abundant. Herefter er du ikke længere søgende, men handlende med klar retning. Du ER ikke kun spirituel – du praktiserer og udlever dit blueprint, sådan som du er skabt til at kreere i dit liv. – ❤️Jeanette Papsø

Gæsteunderviser

Anne Moesgaard

Mit navn er Anne og jeg er uddannet mentaltræner og performance-coach hos Master of Mental Training (MMT) ved Rasmus Bagger, som uden tvivl er den førende på sit felt. Særligt mindsettet i ridesporten, og optimering heraf, har haft stort fokus under uddannelsen, ligesom udvikling af hvem du gerne vil være mere af, har været i højsædet. Det er ud fra disse temaer jeg nu arbejder – kombineret med en forståelse af den menneskelige psyke på et dybere plan, da jeg også er uddannet psykoterapeut.

At jeg tog en coachuddannelse lå faktisk ikke lige for, men jeg har en hest, som blev ved med at udfordre mig på en uhensigtsmæssig måde, og jeg var klar over at jeg måtte arbejde med mig selv for at kunne arbejde med ham. Og jeg har aldrig fortrudt den rejse det sendte mig ud på. En rejse som kun lige er begyndt.

Med udgangspunkt i ovenstående ønsker jeg at inspirere og hjælpe andre til at opnå endnu mere kvalitet i samspillet med hesten, bedre resultater, og ikke mindst en øget tro på egne evner og eget værd.❤️- Anne Moesgaard

Qigong Mester

Sifu Torben Rif

Torben har studeret Wudang Tai Chi Chuan hos Sifu Dan Docherty siden 1990 og har desuden studeret Qigong under Sifu Au Pui Wah (Hong Kong) siden 2007, som også var elev i Wudang systemet hos Cheng Tin-hung, der var Dan Dochertys Tai Chi mester. Han startede i sin tid på Nørremarkens Skole i Vejle, hvor en af Dan’s Danske elever Brian Højbjerg underviste. Ret hurtigt overtog han dog undervisningen i Vejle og med tiden har han uddannet mange instruktører som underviser rundt omkring i Danmark.

Torben er uddannet coach og har Torben Rif Academy, hvor han uddanner iMENTOR coaches.

Han har omskrevet kampsportens strategier og filosofi til nutidens livsstil og hjulpet mennesker til at finde ind til deres sande kerne, hvor de får adgang til den ultimative kraft. Alle fortjener at få opfyldt deres drømme. ❤️- Torben Rif

Vi er mere end kød og blod...

Vil du læse mere om os?

Så følg links til hjemmesiderne:

 • Susanne Wils: https: //susannewils.dk/
 • Torben Rif: https://www.torbenrif.com/
 • Jeanette Papsø: https://www.helhjertetliv.dk/om/
 • Anne Moesgaard: har ikke hjemmeside

⭐EarlyBird ⭐
Indtil 1/3-2023

Spar 3000,- kr.

OBS! – Få pladser

Pris ialt 14.500,- kr.

Betalingsmuligheder:

 • Betalling á en gang: 14.500,- kr.- DU SPARE 1500,- kr. i forhold til ratebetaling.
 • Betaling i rater: Depositum på 5.500,- kr. + 3 x 3500,- kr.

Ved ratebetaling betales depositum ved tilmelding, men refunderes ikke ved frafald, da det bruges til at betale gæsteundervisere. De tre øvrige rater betales hver 2. måned i løbet af de 6 måneder. den sidste rate, skal dog være betalt inden sidste modul.

Ved betaling af fuld pris refunderes depositum heller ikke.

(Prisen for hele forløbet er incl. frokost, frugt, snacks, varme drikke, kolde drikke, fælles afslutning middag, materialer, kørsel til enkeltsessionerne.)

Praktisk information:

 • Alle fælles kurser vil finde sted i Silkeborg med udgangspunkt i kursus-lokationen på: Nørhedevej 36, 8600 Silkeborg.
 • Der kan muligvis være brug for praktisk tøj, sko og lignende, hvilket meddeles undervejs i forløbet.
 • Ønsker man overnatning, kan der henvises til forskellige muligheder, er dog ikke med i prisen.

Datoer i 2023:

Modul 1: 6. & 7. maj
Modul 2: 24. & 25. juni
Modul 3: 12. & 13. august

Individuelle sessioner aftales individuelt.

(Ændringer kan forekomme, ved eks. sygdom og lignende. )

Tilmelding skal ske senest 15/4-2023 på nedenstående formular.

Tilmeld dig ved at udfylde formularen og skriv et par ord om der hvor du står lige nu ❤️

Du kan også sende en besked på mobil eller på Facebook/Messenger

Holistisk Hesteterapi
Susanne Wils
Nørhedevej 36
8600 Silkeborg

T: 2445 9460
info@susannewils.dk

Facebook

CVR: 28820860

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.