fbpx

Susanne Wils | Alternativ Behandler

Holistisk Hesteterapiv. Susanne Wils

Nytårs pakke til hesten

Nytåret nærmere sig, og det samme gør måske nervøsiteten hos hesteejerne.
Der er hjælp at hente. 
Hvis du gerne vil hjælpe din hest bedst igennem nytåret, så skal du gerne i gang 2-3 uger inden.
Gennem mine erfaringer har jeg fundet frem til en skøn kombination af “hjælpere” som måske også kan hjælpe dig og din hest.
 

Du får en udførlig skriftlig beskrivelse om de mekanismerne der er på spil i hesten og en udførlig vejledning om de forskellige remedier og urter der er i denne hjælpepakke. 

Pakken består af:

  • Urtefarm Cool Down
  • 3 special udvalgte homøopatiske midler og 2 flasker af en special sammensat remedieblanding af Bach Blomsterremedier og en Rescue Remedy. 
 
Pris i alt : 980,- kr. incl. fragt. 
 
Bestil nu hos Holistisk Hesteterapi V. Susanne Wils via:
Messenger / 24459460 / info@susannewils.dk
 
 
 
 
 
 

 ⭐⭐⭐⭐⭐

Kæmpe anbefaling herfra- Susanne har en fantsatisk tilgang til hestene og hun bruger tiden til at vinde deres tillid og accept…. Hun er en vigtig del af vores ”værktøjskasse” her i stalden…
   -Kristina Risgaard

Bach Blomsterremedier & Homøopati

Bachs Blomsterremedier, eller blomstermedicin, består af 38  blomsteressenser, der bruges til at bevare eller genvinde psykisk balance i hverdagen. 

Dr. Bach, født 1886, udviklede dette unikke system gennem sin forskning af sindets indflydelse på vores fysiske sundhed. Han fandt frem til, at de fleste ubalancer opstår, da det kan være svært at leve i harmoni med sig selv og andre; vi bliver ofte fanget i negative tanker og følelser. Remedierne indeholder en livsenergi/ frekvens, som hjælper med at opretholde eller genfinde mental balance.

Remedierne er yderst effektive på hestene og jeg anbefaler ofte at ejeren også tager remedierne sammen med dyret, alt efter problemstillingen. 

Homøopati er en alternativ behandlingsform, hvor små doser af udvalgte ekstrakter kan bidrage til balance i både krop og sind. Homøopatiske lægemidler er udvundet af råstoffer fra naturen, hvorefter stoffet bliver fortyndet ad flere omgange – enten med alkohol eller vand. Derefter kan det som dråber dryppes i vand og indtages. Homøopati er sammensat af de græske ord ”homois” der betyder lignende og ”pathos” der betyder lidelse. Homøopati bygger på den tyske læge Samuel Hahnemanns teori fra 1700-tallet. Teorien er, at et stof i en stærkt fortyndet form, vil kunne behandle samme symptomer, som de symptomer stoffet ville give, hvis det indtages i normaldosis til en rask person. Stoffernes fortynding er for det meste angivet i decimalfortyndinger D, som angiver, hvor mange gange råstoffet er fortyndet 10 gange. D6 er altså fortyndet 10 gange i løbet af 6 trin.

D4, D6 og D12 er lave potenser, D30 er mellemhøj og D200 samt D1000 er høje potense (Helsam)

 

Udfyld formularen nedenfor med din bestilling eller dit spørgsmål.

Du kan også sende en besked på mobil eller på Facebook/Messenger

Holistisk Hesteterapi
Susanne Wils
Nørhedevej 36
8600 Silkeborg 

T: 2445 9460
info@susannewils.dk

Facebook

CVR: 28820860

Scroll to Top