fbpx

Hesteterapi

Hesteterapi

Min tilgang til hestene

En af mine store passioner er heste og deres unikke væsen.  Jeg brænder for at ”låse op for hjerte og sjæl” og (gen)skabe hjerte-samklang med deres menneske. Også hestene samler traumer i krop og sind, som jeg søger at afbalancere og tydeliggøre for deres menneske.  

Jeg elsker dyrene, og er af den opfattelse, at de er i vores liv for at lære os en masse om os selv, med andre ord så er det ikke tilfældigt at vores dyr vælger os.

Jeg har altid kunnet tale med dyrene og bruger denne kommunikation i mine behandlinger af dyrene. 

Jeg hjælper alt fra traumedyr til de dyr som er vokset op i rolige og trygge rammer, hvor der dukker forskellige former for blokeringer eller spørgsmål op. Hos mig er alle dyr velkomne!

Hesten er et unikt og følsomt dyr, der er loyalt, pligtopfyldende overfor sit menneske. Mest af alt ønsker hesten at opnå balance og harmoni i tilværelsen. Ændring i dens adfærd kan skyldes rigtig mange faktorer, såsom ændring i miljø, kropslig og mentale belastninger eller traumer. Ændringer i dens biologiske processer og energibaner.

En ændret eller uhensigtsmæssig adfærd er ofte hestens måde at fortælle når noget er ”galt” eller ikke er som det plejer alt være, i enten krop eller sind. Heste kan ikke drille, prøve en af, eller tænke “konserkvens-tænkning”. De reagere på det de mærker i nuet. De reagere på ømheder, smerter, ubehag eller hvis de er forvirrede og ikke forstå opgaven de bliver bedt om.  

Man kan som hesteejer have svært at “høre” hvad hesten fortæller, da der kan være en del ”støj” på linjen. Det kan være i form af egne følelser,  ambitioner, vaner og måske egne blokeringer. Det kan også være at hesten forsøger at fortælle noget/spejle noget, der foregår i eller hos dig. Heste er empatiske, sensitive dyr, som mærker nervesystemer og energier fra omgivelserne meget tydeligt og de navigere hele tiden efter disse signaler.

Jeg ser hesten som en helhed af krop, sind og ånd. Jeg er som udenforstående og neutral i stand til at bidrage til klarhed omkring stagnerede og svære situationer. Jeg giver bud årsagen bag udfordringen samt løsningsforslag ud fra det hesten ”fortæller” i forbindelse med behandlingen. Løsninger kan f.eks. være i form af et forløb med kropslige behandlinger og/eller homøopatisk behandling, træningsmæssige forslag/ændringer,  foderændringer og mental støtte af hesten. Hvis man ønsker det kommer der mange gange budskaber om muligheder/ændringer til rytters eget liv, da hesten ofte spejler mennesker.

Endvidere er jeg stor tilhænger af at kombinere det bedste fra traditionel-videnskabelig medicin og alternative behandlingsformer. Alle levende væsner er mere end en fysisk krop, – nemlig KROP/SIND/ÅND- vi er alle en del af noget større i verden.

Scroll to Top