Healing

Jeg lytter til din krop og mærker via healing, hvordan energierne balancerer i kroppen. Healingen er med til at genskabe kroppens balance fysisk og mentalt samtidig med, at der kan komme intuitive beskeder fra kroppen om eventuelle fokuspunkter. Således kan vi sammen finde årsager og svar.

Som healer benytter jeg

  • Reiki-healing
  • Intuitiv healing
  • Chakra-healing
  • Trance-healing
  • Krystaller

Som healer ved jeg, at vores krop er sjælens mikrofon, der gerne vil skabe bevidsthed på ubevidste belastningstilstande; mentale såvel som fysiske. Disse kan vise sig som eksempelvis stress, angst, traumer og overbelastning, der sætter sig forskellige steder i kroppen og opleves som muskelsmerter/spændinger. Det kan ligeledes manifesteres sig som blokeringer, hvor evnen/muligheden til at handle frit og være fri, kan være forhindret. Det kan være du trækker dig fra omverden, ikke gør de ting som du før elskede at gør. du resignere. Sådanne mønstre kan ufrivilligt forstærkes, da der bindes tung og energi i oplevelserne of følelserne, som virker som et anker, der fastholder skibet i at sejle for åben vind.

Man kan godt massere myoser som symptombehandling, men min overbevisning er, at årsagen ligger dybere, de ligger i energier og energicentrene i vores krop. Hos mig finder vi ind til årsagen, som derved kan forløses.

Du får en individuel “køreplan”, som skræddersyes efter dit behov i forhold til din healing og bedring. Forløbet kan variere alt efter, hvor stor belastningen er, og det vil være noget, vi sammen tager stilling til og ofte løbende.

Jeg kombinere ofte healingen med Bach Blomsterremedier og/eller homøopatisk medicin, så du også kan opretholde og fortsætte den positive forandring derhjemme.

Åndedrætsøvelser kan også komme på tale, som en del af din healings-proces.

Nogle klienter har et behandlingsforløb som er lidt ”til og fra”, da processerne kan opleves i ryk.

Healing kan foregå i klinikken eller som fjern-healing.

Et alternativ til healing kunne være Soul Body Fusion.

Varighed ca. 1 time – pris 800 kr.

Bach Blomsterremedier og homøopatisk medicin er IKKE inkluderet i ovenstående pris.

Individuelle forløb efter aftale.