fbpx

Healing

Healing​

Healing er arbejdet med at skabe balance i energierne i og udenfor kroppen. Healingen kan hjælpe til genskabe kroppens balance fysisk og mentalt. Er der opstået blokeringer i energisystemet, kan flowet være begrænset, hvilket kan give sige udtryk i hverdagen. Man kan også lække energi, forstået på den måde at det er svært at holde på sin egen energi. Man kan feks. føle træthed i bestemte typer menneskers selvskab, ikke føle sig veludhvilet og næsten gå rundt i en osteklokke. Det kan også føles svært at skabe det liv man ønsker, tingene vil måske ikke rigtigt lykkes.

Jeg har fundet min egen healings-form der er kommet til live via arbejdet med  disse forskellige healings-teknikker:  

  • Reiki-healing

  • Soul Body Fusion

  • Intuitiv healing

  • Chakra-healing

  • Trance-healing

  • Krystalhealing

Jeg lader mig altid guide intuitivt og ved, at kroppen er sjælens mikrofon, der gerne vil  skabe bevidsthed på ubevidste belastningstilstande; mentale såvel som fysiske. Disse kan vise sig som eksempelvis stress, angst, traumer og overbelastning, der sætter sig forskellige steder i kroppen og opleves som muskelsmerter/spændinger. Det kan ligeledes manifesteres sig som blokeringer, hvor evnen/muligheden til at handle frit og være fri, kan være forhindret. Det kan være du trækker dig fra omverden, ikke gør de ting som du før elskede at gør, du resignere. Sådanne mønstre kan ufrivilligt forstærkes, da der bindes tung og energi i oplevelserne of følelserne, som virker som et anker, der fastholder skibet i at sejle for åben vind. Mange af os bære også på nedarvede traumer, der blokere vores energisystemer i kroppen. Ny forskning, viser hvordan forfædres oplevede traumer aktivere visse dele af vores DNA, uden vi selv har oplevet traumerne, endsige måske kender historien. Men healing kan hjælpe til at finde afbalancere og heale systemet igen.

Hos mig finder vi ind til årsagen, så det bliver muligt at  heale og skabe flow i energien igen. 

Jeg kombinere ofte healingen med Bach Blomsterremedier og/eller homøopatisk medicin, så du også kan opretholde og fortsætte den positive forandring derhjemme.

Åndedrætsøvelser vil også blive en del af din healings-proces og dit hjemmearbejde. 

Nogle klienter har et behandlingsforløb som er lidt ”til og fra”, da processerne kan opleves som kvantespring.

Healing kan foregå i klinikken eller som fjernhealing. 

Pris – Healing

Pris 800,- kr.

Varighed ca. 1 time 

Bach Blomsterremedier og homøopatisk medicin er IKKE inkluderet i ovenstående pris. 

Individuelle forløb efter aftale.

Scroll to Top