Healing

Jeg lytter til din krop og mærker via healing, hvordan energierne balancerer i kroppen. Healingen er med til at genskabe kroppens balance fysisk og mentalt samtidig med, at der kan komme intuitive beskeder fra kroppen om eventuelle fokuspunkter. Således kan vi sammen finde årsager og svar.

Som healer benytter jeg

  • Reiki-healing
  • Intuitiv healing
  • Chakra-healing

Som healer ved jeg, at vores krop er sjælens mikrofon, der gerne vil skabe bevidsthed på ubevidste belastningstilstande; mentale såvel som fysiske. Disse kan vise sig som eksempelvis stress, traumer og overbelastning, der sætter sig forskellige steder i kroppen og opleves som muskelsmerter/spændinger. Man kan godt massere myoser væk som symptombehandling, men min overbevisning er, at årsagen ligger dybere, og hos mig finder vi ind til årsagen, som derved kan forløses.

Hos mig får du en individuel “køreplan”, som skræddersyes efter dit behov i forhold til din healing og bedring. Forløbet kan variere alt efter, hvor stor belastningen er, og det vil være noget, vi sammen tager stilling til og ofte løbende.

Nogle klienter har et behandlingsforløb som er lidt ”til og fra”, da processerne kan opleves i ryk.

Healing kan foregå i klinikken eller som fjern-healing.

Et alternativ til healing kunne være Soul Body Fusion.

Varighed ca. 1 time – pris 800 kr.

Individuelle forløb efter aftale.