fbpx

Bach Blomsterremedier

Bachs Blomsterremedier​

Som Bach terapeut er det min fornemmeste opgave at hjælpe dig af med stagnerede og uhensigtsmæssige følelser, bearbejde traumatiske oplevelser, sorger eller livskriser. Gennem samtale finder vi sammen frem til op til 7 individuelle remedier, som kan hjælpe dig.

Bachs Blomsterremedier, eller blomstermedicin, består af 39 homøopatiske blomsteressenser, der bruges til at bevare eller genvinde psykisk balance i hverdagen.

Dr. Bach, født 1886, udviklede dette unikke system gennem sin forskning af sindets indflydelse på vores fysiske sundhed. Han fandt frem til, at de fleste ubalancer opstår, da det kan være svært at leve i harmoni med sig selv og andre; vi bliver ofte fanget i negative tanker og følelser. Remedierne indeholder en livsenergi/ frekvens, som hjælper os med at opretholde et positivt syn på livet.

Følelser, som remedierne kan lindre, er bl.a. frygt, usikkerhed, jalousi, træthed, vrede, sorg, angst, stress, eksamensskræk, tandlægeskræk, søvnløshed og meget, meget mere.

Bach Blomsterremedier er gennemprøvet siden 1929 og er særdeles velkendt i bl.a. Tyskland og England. De har siden 1950’erne været brugt i Danmark til stor glæde for flere og flere danskere.

Der er aldrig observeret bivirkninger eller kontraindikationer til anden traditionel medicin og behandling.

Konsultationer kan foregå i klinikken og over telefon.

Velegnet til voksne, børn og dyr.

Bachs blomsterremedier

Priser

Første konsultation klinik/telefon

  • Voksne 800 kr.

  • Børn 600 kr.

  • Evt. porto 50 kr.

Efterfølgende behandlingsflaske

  • Voksne 350 kr.

  • Børn 250 kr.

  • Evt. porto 50 kr.

Scroll to Top